Hvor mange søkeord har siden din?

Søkeord er viktig for at andre skal finne deg. Søkemotorene indekserer søkeord og matcher det mot det andre søker etter.

Hva er søkeordene på siden din?

Du vil enkelt se hvilke ord som går igjen og hva som skal til for at de skal bli et søkeord, også kombinasjon av flere ord.

Svarer websiden din raskt på forespørsler?

Når Google indekserer sider så får hvert nettsted en mengde med tid som søkemotoren vil bruke på nettstedet. Raske nettsteder får fler sider indeksert og får raskere oppdateringer.

Hvilke flaskehalser har du på siden?

Det er viktig for brukeropplevelsen at siden svarer raskt. Ingen liker sider som går som sirup.

Hvordan står det til med meta-informasjonen på nettsiden din?

Alle linker kan ha TITLE og ALT tagger. Google indekserer denne informasjonen. Du vil lett se hvilke linker som mangler tagger.

Dette er noe av den informasjonen du får svar på i rapporten. Veldig nyttig å vite hvis du er opptatt av å tilrettelegge sidene dine for søkemotorene.

Helt GRATIS! Helt uforpliktende!

  • Lurer du på hvilke søkeord Google ser på nettsiden din?
  • Lurer du på hva må endres på nettsiden din for at utvalget ord skal bli søkeord?
  • Hva er din “Text to HTML ratio?”
  • Lurer du på hvordan du kan forbedre respons på siden din?

Vi bruker disse rapportene til å optimalisere nettsider. Se hvordan konkurrentene har optimalisert sine sider, oppdage glipp og mangler på sidene. Høy kvalitet på innhold har alltid første prioritet, men når det er på plass så strekker vi oss enda lengre og finpusser sidene slik at de de blir enklere å finne for søkemotorene.

Profesionelle hjemmesider