Nettbutikk

I tillegg til utvikling av websidene så kommer butikkmodulen i tillegg. Det er en avansert modul som også har egne moduler.

Hvorfor velge WooCommerce?

 1. Veldig fleksibel

  Et av de største fordelene med WooCommerce som små og mellomstore bedrifter setter pris på at de kan skreddsy deres produkter på en veldig fleksibel måte. Når man starter med en nettbutikk så vet man kanskje ikke alle detaljene om hvordan produktene skal se ut. I WooCommerce kan man enkelt sette tilbudspriser, knytte vilkårlige attributter til produktene selge fysiske produkter, virtuelle (feks. tjenester) eller produkter for nedlasting. Man kan sette sammen sammensatte produkter som består av flere av disse kategoriene. WooCommerce kan også holde styr på lagerbeholdningen og passe på at pakker man har satt sammen ikke selges hvis enkeltkomponenter er utsolgt.

 2. Mer enn en nettbutikk

  WooCommerce lever i WordPress-verden og er godt integrert i den. Det lar seg veldig enkelt flette inn produkter, tilbud og kampanjer i eksisterende WordPress sider som man allerede har.

 3. Brukervennlig

  Siden WooCommerce bruker mange av funksjonene og brukerinterfacet fra WordPress så vil mange som kjenner til WordPress fra før kjenne seg raskt igjen og føle seg hjemme når de skal drifte nettbutikken sin.

 4. Sprudlende utviklingsmiljø

  Det finnes et sprudlende utviklingsmiljø rundt WooCommerce som består av gratis moduler og profesjonelle firmaer som selger moduler av høy kvalitet. Disse firmaene tilbyr også support og sørger for at feil som blir funnet blir rettet opp raskt.

 5. Proff men enkel

  Selv om WooCommerce er i utgangspunktet gratis så trenger du ikke være bekymret for at dette er noen slags for b-vare produkt som enda ikke er ferdig utviklet. Slik er det nemlig ikke. WooCommerce inneholder de funksjonene som man forventer å finne i en proff butikk. Noen av funksjonene er forskjellig status på ordrene, tilbudskamanjer og rabattkoder, forskjellige betalingsopsjoner, forskjellige mva satser avhengig av produkttype og hvor produktene sendes, flere valg for sending, avansert beregning av frakt basert på antall, vekt, størrelse og fraktsoner. Alle disse funksjonene og mye mer er en del av WooCommerce.

Vi hjelper deg hele veien

Vi setter opp hele nettbutikken for deg slik at den er klar i bruk for deg. Vi gir deg gode råd på veien og du får personlige oppfølging. Vi lærer deg hvordan du selv skal legge inn nye varer, oppdatere beskrivelser etc.Vårt engasjement stopper ikke kun ved leveranse av selve butikken. Hvis du ikke har jobbet med nettbutikk før så vil vi peke i den retningen du må gå for å komme i mål. Ønsker du ta betalt med kredittkort, forteller vi deg hvordan du går frem og hva du skal passe på. Hvis du forventer en viss mengde ordre pr. uke så må logistikken også på plass eller så vil du miste oversikten. Du må skaffe deg skriver og software som skriver ut labels som scannes av Bring. Vi forteller deg hvordan du skal gå frem og hvilke feil du skal unngå.

Vårt produkt

WooCommerce

Ferdig konfigurert og klart til bruk. Eventuelle kostnader til betalingsmoduler kommer i tillegg.

Betalingsmoduler

Det finnes flere betalingsmpåter man kan benytte: Nets, Dibs, Klarna, Paypal, betaling med faktura, forhåndsbetaling. De fleste av disse modulene krever at man setter opp egne avtaler med betalingsformidleren. Flere av disse koster penger.

Vi har konkuransedyktige priser!

 • Mulighet for Nets, Dibs, Klarna, Paypal
 • Betaling med Paypal inkludert
 • Mulighet for nyhetsbrev
 • SEO optimalisert
 • Beregning av forskjellige mva-satser
 • Beregning av frakt
 • Eksport til Consignor
 • Ubegrenset antall produkter
 • Ubegrenset diskplass
 • Opplæring inkludert
Profesionelle hjemmesider