Hjemmeside for din bedrift

Vi kunne ha listet opp alle de tekniske detaljene ved design av hjemmeside for bedrift,  fortalt deg at vi driver eget webhotell for å ha full kontroll på alle mulige flaskehalser for våre mest krevende kunder og at dette kommer alle kundene til gode, eller vist deg at våre websider er like raske som lyn fra himmelen – på alle platformer. Du vil sansynligvis bare nikke med hodet og ikke skjønne veldig mye av det. Vi kunne ha fortalt deg at vi alltid har kundens ønsker i fokus, at vi er servicebeviste at vi skjønner at mobilvennlige websider er din bedrifts ansikt utad, men det er ikke sikkert at du vil tro oss.

Hjemmeside bedriftVi nøyer oss med å si at det viktigste aspektet ved en hjemmesiden for bedrift er å definere formålet med siden. Resten er detaljer. Vi har ingen grenser for antall sider, lagret GB, overført GB, maks antall menyer. Alle bedrifter er forskjellige og får det de trenger. Vi tilpasser oss våre kunder og ikke omvendt. Pris er ofte en viktig faktor. Vi jobber kostnadseffektivt og gir råd underveis der vi ser løsninger som kan være rimeligere for bedriften deres.

Dere har alltid tilgang til å redigere sidene deres og kan gjøre endringer, legge inn nye sider eller rette feil.

Definer et mål for hjemmesiden.

Sammen finner vi en strategi og et mål for bedriftens hjemmeside. Følgende ønsker går ofte igjen:

Hjemmesiden som visittkort for bedriften

Noen kunder ønsker hverken flere kunder eller mer salg. De ønsker en hjemmeside for at eksisterende kunder skal kunne finne deres kontaktinformasjon. Lekker webdesign styrker kundens merkenavn.

Hjemmesiden som salgskanal for bedriften

Hjemmesiden brukes til å skaffe seg flere kunder og vil være magnet på søkemotorene og tiltrekke seg nye kunder med formålet å selge mer. Her må man fremheve hvorfor produktene er bedre enn konkurrentenes og særlig sørge for at sidene er tilrettelagt for søkemotorene

Hjemmesiden som presentasjon av bedriftens produkter/tjenester

Noen kunder har en etablert kundekrets med behov for tilgang til tekniske spesifikasjoner eller ny informasjon om produktene når det kommer oppdateringer. Websiden kan fungere som enkel og rimelig måte å distribuere denne informasjonen.

Hjemmeside for å få et overtak på konkurrerende bedrifter

Når konkurranse er stor innenfor et område, er websider naturlig brikke i en strategi for at bedriften kan skille seg ut fra konkurrentene. Førsteinntrykk er veldig viktig og en webside er ofte det første en kunde møter.

Vi setter oss i kundens situasjon og anbefaler et utkast til design. Når kunden er fornøyd, finpusses webdesignet samtidig som kunden kommer med nye innspill. Vi lanserer først når kunden er fornøyd med totaltinntrykket.

Hvorfor lage hjemmeside bedrift i WordPress?

Slik lager vi hjemmesider for små bedrifter Ved å lage hjemmeside bedrift i WordPress tar du i bruk verdens mest utbredte publiseringssystem som er rikt på funksjoner og muligheter. Det er enkelt å finne noen som kan WordPress og du knytter deg ikke til en leverandør resten av livet. Likevel har vi fokus totalopplevelsen og vi jobber for:

 • Enkel navigering i nettsidene
 • Moderne webdesign
 • Søkemotorvennlige
 • Mobil/nettbrett-vennlige (responsiv design)

Vi tilbyr:

 • Rask utvikling
 • Webhotell
 • Totaltansvar: backup, drift, vedlikehold, oppdatering
 • For de som ønsker prikk over i-en, kan vi tilby søkemotoroptimalisering (SEO)
 • Rimelig webdesign
Web design for hjemmeside bedrift

Hjemmeside for bedrift på flere platformer

Gratis hjemmeside for din bedrift?

Det finnes nettsteder som frister med gjør-det-selv pakker og komplett nettsted på 5 minutter. Mange slike nettsteder lager enten dårlig kildekode eller gjør at deres enkle form blir raskt et hinder og man savner mer avanserte funksjoner som man forventer å finne i en nettside for bedrift. Vi jobber kostnadseffektivt og gir råd der vi ser løsninger som er rimeligere for kunden. Vi bruker normalt 1-2 uker på arbeid, webdesign og produksjon av en hjemmeside. I tillegg må du regne med kostnad for webhotell og drift. Vi har rimelige priser og håper du finner de konkurransedyktige. Ikke vær redd å ta kontakt hvis du lurer på noe. Vi svarer mer enn gjerne på alle spørsmål.

Vi har konkuransedyktige priser!

 • Utvikles i WordPress
  (verdens mest utbredte platform for websider)
 • Ubegrenset antall sider
 • Ubegrenset båndbredde
 • Ubegrenset diskplass
 • Webhotell fra 69,-

Kontakt oss

Skriv spørsmålene dine i skjemaet under og trykk på SEND. Vi svarer gjerne på stort og smått.

Hvordan lage hjemmeside bedrift?

Hjemmeside drift analyse

1. Hjemmside kartlegging

Hjemmesiden trenger solid forarbeid og i denne fasen er det først og fremst to ting vi skal finne ut av – hva ønsker kunden å få ut av nettstedet og hva ønsker brukeren av nettstedet? Vi må også få klarhet i hvilke teknologiske og designmessige ressurser og begrensninger nettsiden har. Pris er også en avgjørende faktor og vi prøver alltid å være kostnadeffektive. Dette er en meget viktig fase av utviklingen. Det er viktig å kartlegge konkret mål med nettstedet.

2. Hjemmside Planlegging

Planlegging en webside består av å finne ut hvordan vi skal lage en hjemmeside som oppfyller kravene spesifisert i forrige fase. Hvilke tekniske løsninger skal vi bruke? Hvordan skal nettstedet struktureres? Hva slags type grafisk profil skal vi ha? Vi må også planlegge resten av utviklingsprosessen – hvem gjør hva, når og hvordan? Hvilke samarbeidspartnere er involvert? Budsjett?

3. Hjemmside design

Når man designer hjemeside for bedrifter så konkretiserer man det vi kom frem til i planleggingsfasen og gjør selve designet – vi lager sidelayout, velger farger, designer logoer og velger ut bilder. Vi koder ofte også noen nettsider som prototype på det endelige nettstedet.

4. Hjemmside utvikling

Dette er fasen der vi gjør ferdig nettstedet på grunnlag av arbeidet gjort i de foregående fasene. WordPress settes opp. Vi setter opp sikre sider (https). Moduler installeres og konfigureres. Sikkerheten strammes inn og sårbare kataloger lukkes for hackerangrep. Hjemmesiden begynner å ta form.

5. Hjemmside testing

Uansett hvor gode vi er til å designe, er det alltid noe som kan gjøres bedre eller som vi rett og slett ikke tenkte på da vi planla nettstedet. Dette er fasen da vi tester hjemmesiden. Vi bør teste det selv for å se om det fungerer slik som vi planla, men vi bør også la utenforstående (helst i målgruppen) teste den. De kan ofte vise oss hvordan nettstedet i praksis kan vise seg å fungere på en helt annen måte enn vi planla. Det er så og si umulig å forutsi hvordan brukere går fram for å løse problemer, og vi må sørge for at designet oppfordrer dem til å gjøre det slik vi ønsker. Testing av nettsteder vil bli tatt opp i en senere leksjon. Vi tester også for responsivt design på mobil og nettbrett.

6. Hjemmside drift

Drift av hjemmeside bedrift krever at man oppdaterer både WordPress og tilhørende moduler, samt at man holder hackere/bots på avstand. Vi drifter side for våre kunder, men hvis kunden har nok kunnskap så kan kunden gjøre det selv eller overlate det til andre. Vi skiller mellom webhotell og drift av nettsted. Webhotell er et sted hvor man legger fra seg nettstedet. Drift er å passe på, oppdatere, holde hackere unna, vedlikeholde databasen og rette feil når de dukker opp. Vi utfører disse tjenestene raskt og rimelig.

Les her om hvordan skille på en profesjonell hjemmeside fra en side som er laget av amatører.

KLIKK HER

Profesionelle hjemmesider